Ann Linn Palm Hansen

NEDSLAG

Kontakt os

Samtidskunstudstilling ‘Nedslag’

med billedkunstner Ann Linn Palm Hansen

Fernisering lørdag d. 15. april 2023, hvor kurator og kunstner vil være til stede.

Foredrag – finissage

ved Ann Linn Palm Hansen

Søndag den 14. maj kl. 14.15-15.00

Kunstneren fortæller om livet som kunstner og om værkerne på udstillingen – med udgangspunkt i grankoglen har kunstneren udført akvareller, kridttavler og tegninger samt en installation.

Efter foredrag svares gerne på spørgsmål.

Foredrag er gratis for medlemmer samt for øvrige gæster, når entre er betalt.

Se mere på kunstnerens hjemmeside

Udstillingen er den anden udstilling kurateret af Tina Anette Madsen under paraplyen VK Samtidskunst i samarbejde med Vestjyllands Kunstpavillon.

Nedslag

Dét at noget falder eller styrter ned og rammer jorden

Med udgangspunkt i matematiske systemer undersøger billedkunstner og forfatter Ann Linn Palm Hansen forbindelsen imellem form og farve, for derved at skabe en tredimensionel farveforståelse.

I udstillingen Nedslag – dét at noget falder eller styrter ned og rammer jorden hos Vestjyllands Kunstpavillon, har hun valgt at vise nye værker, der serielt undersøger forbindelsen imellem matematikken og naturens orden og det dertilhørende kaos; det værende både som form og i farvernes interne synergi.

Med udgangspunkt i grankoglen foretages en række studier baseret på Fibonacci-talrækken. Disse studier udfoldes igennem akvareltegninger, på kridttavler og med et stedsspecifikt objekt.

Fibonaccis talrække kendes tilbage til 1202 og blev første gang beskrevet af den italienske matematiker Fibonacci, hvor hvert tal er summen af de to forgående. Disse talrækker følger naturen igennem former og mønstre.

Ann Linn Palm Hansens værker står og sitrer i deres afsøgende tredimensionelle former og minder beskueren om, at farver kan foldes ud i en uendelighed af nuancer og toner. Hendes kunstneriske praksis er på denne måde en søgen efter et universelt sprog.

Ann Linn Palm Hansen er uddannet på Design Academy Eindhoven (2012) og Designskolen Kolding og arbejder i sin praksis med farveteori og geometriske studier. Hun er født i 1984 og opvokset i Skanderborg og har i dag atelier på Tåsinge.

I 2021 debuterede hun med den skønlitterære kunstnerroman ”Igennem landskaber”, og i 2022 udstillede hun et bredt omfang af værker i udstillingen ”Light & Space” hos Copenhagen Contemporary.

Fotogalleri fra udstillingen

Klik på et foto og se billederne i stor størrelse

Kunstneren har til udstillingen fået produktionsstøtte fra Statens Kunstfond og Beckettfonden.

Vestjyllands Kunstpavillons samtidskunstudstillinger 2023 har fået støtte fra Statens Kunstfond og Det Obelske Familiefond.

Beckettfonden

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv til os

97 17 28 79