Kunstfaglig konsulent

Tina Anette Madsen er pr. 1. maj 2021 tiltrådt som kunstfaglig konsulent for Arne Haugen Sørensen Museum og Vestjylland Kunstpavillon.

Tina Anette Madsen er kunstformidler og kulturformidler. Hun har tidligere været museumsinspektør på Faaborg Museum og har arbejdet på et forskningsprojekt om Kunst og nærværsteori mellem Faaborg Museum og SDU Odense.

Tina er uddannet billedkunstner og har læst feministisk kunsthistorie i England og har en cand.mag. i Kultur og Formidling. Hun arbejder som freelance kunstformidler og kurator, også med registrering og udgivelse af publikationer for andre samlinger, ligesom hun underviser og holder foredrag om kunsthistorie og tegning.

Tina skal først og fremmest hjælpe med kurateringen af to Arne Haugen Sørensen udstillinger, samt styrke formidlingen af samlingen.

Udstillingen med Arne Haugen Sørensens grafiske værker, åbner den 28. august 2021 og en stor udstilling i forbindelse med Arne Haugen Sørensens 90-års fødselsdag den 23. april 2022.

Tina Anette Madsen
5771 Stenstrup
Tlf. 61 61 19 70
mail: tina.anette.madsen@vk-ahs.dk

TV Vestjylland har været på besøg og haft en snak med kurator og kunstfaglig konsulent Tina Anette Madsen
Hør interview, hvor Tina fortæller om udstillingen i Arne Haugen Sørensen Museum og udstillingen med kunstværker af Agnethe Brinch i september 2023 i Kunstpavillonen. Se interview her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv til os

97 17 28 79