Anne Brodersen

Kontakt os

Kunstforeningen for Ringkøbing og Omegn

Udstilling 2017  “Long Journey” med tekstilkunstner Anne Brodersen

hvor der vil være musikalsk indslag ved pianist Anne-Marie Hjelm og kunstneren vil fortælle om sin udstilling ”Long Journey” og sit liv som kunstner i Vestjylland.

CV Anne Brodersen – læs bl.a. om de udstillinger Anne Brodersen har deltaget i mm (72.3 Kb)

I rigtig mange år har Anne Brodersen været en markant og synlig del af det vestjyske kunstneriske landskab, både som aktiv kunstner, som kurator og arrangør af udstillinger.

Senest så vi hende aktivt med i ”Vestrum”, hvor lokale kunstnere fandt vægplads på 4 utraditionelle udstillingssteder i kommunen. Men titlen ”Long Journey” markerer også et langt kunstnerliv med et væld af kurser og udstillinger i ind- og udland efter hendes uddannelse på Kunsthåndværkerskolen i København 1966-70, hvor billedvævning og brodericollage samt blandform var hendes arbejdsområde.

Hendes kunst har fået lov at pryde et væld af offentlige bygninger i hele det vestjyske område og hun har været med til at udsmykke en række lokale kirker som Rindum, Højmark, Ølstrup, Nees og Sdr. Nissum.

Det bliver spændende at opleve, hvilke kunstværker Anne Brodersen vil fremvise fra hendes ”Lange Rejse”. Selv om rejsen ser ud til at bevæge sig fra Hovedlandet til mere østlige trakter, er der ingen tvivl om, at her er sat dybe spor.

Ved ferniseringen vil kunstneren være til stede og fortælle om sit lange liv i kunsten, og der vil blive budt på musikalske indslag ved pianisten Anne-Marie Hjelm og en lille forfriskning. Der er gratis adgang ved ferniseringen.

Fotogalleri fra ferniseringen

Klik på et foto og se billederne i stor størrelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv til os

97 17 28 79